Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Zsírleszívás Zákányszék Csongrád megye

A zsírleszívás szó sokakban ellenérzést kelt, fölösleges luxusnak, esetleg egészségre káros beavatkozásnak tartják. A plasztikai műtétek népszerűségi listájában a harmadik helyen szerepel, a mell- és orrplasztika után. Talán ez a körülmény, valamint a popkultúra sajátos értékrendjének a hatása eredményezi, hogy sokan nem látják az előnyeit, sőt idegenkednek tőle. A zsírleszívás rejtett előnyei

A zsírleszívás szó sokakban ellenérzést kelt, fölösleges luxusnak, esetleg egészségre káros beavatkozásnak tartják. A plasztikai műtétek népszerűségi listájában a harmadik helyen szerepel, a mell- és orrplasztika után. Talán ez a körülmény, valamint a popkultúra sajátos értékrendjének a hatása eredményezi, hogy sokan nem látják az előnyeit, sőt idegenkednek tőle. Ha tájékozódni szeretnénk a témában, vagy magunk is fontolgatunk egy ilyen beavatkozást, az alábbi néhány szempont segíthet eligazodni.

Valljuk be, manapság nem divat a túlsúly. Meg is teszünk mindent, hogy teltebb részeinket eltakarjuk. Amennyiben ez nem lehetséges, az sokakban zavart kelt, a testképük negatívvá válik, nehezíti az önelfogadásukat. A diéta, a megfelelő, egészséges táplálkozás és a testmozgás nem minden esetben vezet eredményre, a legnagyobb igyekezet mellett sem. Lehet olyan alkati adottságunk, ami elősegíti a zsírlerakódást bizonyos testrészeken, esetleg általánosan is. Noha ez teljesen természetes, egyesek számára ez olyannyira zavaró, ami már jelentősen csökkenti önbecsülésüket. Ilyenkor, vagyis ha tartósan „nem érezzük jól magunkat a bőrünkben”, akkor segítség lehet a zsírleszívás beavatkozása a célzott, kritikus helyeken.

Ez helyrebillentheti az elveszített egyensúlyt, a harmóniát önmagunkkal: újra jól érezhetjük magunkat a tükörbe nézve, vagy a kedvenc ruhánkban.
Hasonlóan csökkentheti komfortérzetünket a striák megjelenése. Ezek megjelenhetnek kóros túlsúly fennállása nélkül is, a bőr és szövetek szerkezete függvényében. Kevéssé ismert tény, hogy a zsírleszívás kedvezően hat a kollagéntermelésre, amelyet a fölösleges zsírok eltávolítása vált ki, hasznos „mellékhatásként”. A kollagén a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében játszik fontos szerepet, így a bőr hosszabb ideig maradhat üde és fiatalos. Akinek pedig a szálkás test elengedhetetlen, ám sportolással sem képes elérni az egyes helyeken megjelenő „párnácskák” miatt – nos, itt is egy említett beavatkozás segíthet.
Talán akadnak olyanok is, akik már hallottak nem elég jól sikerült plasztikai beavatkozásokról. A korábbiakkal ellentétben ma a zsírleszívás nem kézi fellazítással történik, hanem a technika legújabb vívmányai segítségével: ma lézer és ultrahang segítségével dolgoznak az orvosok, ami jóval biztonságosabb és hatékonyabb. Ezzel az eljárással a már korábban említett makacs, diétával és tornával sem ledolgozható „zsírzsebeket” is könnyebben, célzottan és precízebben lehet eltávolítani.

A közösségi média egyre nagyobb térnyerése sokakat arra ösztönöz, hogy megjelenésüket folyamatosan a lehető legjobb formában tartsák. Akinek ez fontos, esetleg szakmája vagy megélhetése miatt is, annak hasznos segítség lehet egy tartós megoldás valamely makacs terület problémájára. A zsírleszívás ma már rutinműtétnek számít, biztonságos és széles körben elterjedt, ami segíthet visszanyerni magabiztosságunkat, önmagunk és testünk elfogadását.
Amennyiben elhatározta magát, vagy kérdései vannak, forduljon bizalommal orvosi csapatunkhoz.
 

<-- Vissza a Zsírleszívás Zákányszék Csongrád megye blog oldalra!